نحوه حذف حساب شما.
میتوانید حساب Quippy و دادههای آن را از داخل برنامه حذف کنید، یا از ما بخواهید این کار را برایتان انجام دهیم. در هر دو صورت این اتفاق میافتد.
بهروزرسانی
حذف در برنامه
حذف حساب چند ضربه بیشتر نمیخواهد:
- Quippy را باز کنید و روی برگه نمایه ضربه بزنید.
- روی چرخدنده تنظیمات در بالای نمایه ضربه بزنید.
- به پایین بروید تا به بخش حساب برسید.
- روی این گزینه ضربه بزنید: حذف حساب.
- برای تأیید، در پنجرهای که باز میشود روی حذف حساب ضربه بزنید.
حساب شما در این دستگاه از سیستم خارج میشود و حذف دادههایتان بلافاصله آغاز میشود.
چه چیزهایی حذف میشود
- نمایه و جزئیات حساب شما، از جمله نام نمایشی، سن و عکس نمایه.
- سابقه تمرین، سناریوهای ذخیرهشده و پیشرفت شما.
- هویت ورود شما، بهطوری که دیگر نمیتوان از این حساب استفاده کرد.
- نمایه تحلیلی شما و سوابق مرتبط با آن که نزد ارائهدهندگان ما نگهداری میشود.
به محض تأیید شما، دادههایتان را از سرویس زنده حذف میکنیم. ظرف 30 روز از سیستمهای ما و ظرف 90 روز از نسخههای پشتیبان پاک میشود. تعداد کمی از سوابق که قانوناً موظف به نگهداری آنها هستیم، مانند سوابق مالیاتی و صورتحساب، فقط تا زمانی که قانون ایجاب کند باقی میمانند.
حذف با ایمیل
اگر نمیتوانید برنامه را باز کنید، یا ترجیح میدهید ما این کار را انجام دهیم، به hello@quippyapp.com ایمیل بزنید، از همان آدرسی که روی حساب شماست. هویت شما را تأیید میکنیم، حسابتان را حذف میکنیم و پس از انجام کار خبرتان میکنیم. ظرف 30 روز پاسخ میدهیم، و هرجا قانون ایجاب کند زودتر.
درباره اشتراک شما
حذف حساب، اشتراک پولی را لغو نمیکند. اگر مشترک Quippy Plus هستید، آن را در App Store یا Google Play و در بخش اشتراکهایتان مدیریت یا لغو کنید.
برای تصویر کامل از آنچه جمعآوری میکنیم و مدتی که آن را نگه میداریم، نگاهی بیندازید به سیاست حریم خصوصی.