Hesabınızı nasıl silersiniz.
Quippy hesabınızı ve verilerini uygulamanın içinden kaldırabilir veya bunu sizin için yapmamızı isteyebilirsiniz. İşte her iki durumda da olan şey.
Güncellendi
Uygulamada sil
Hesabınızı silmek birkaç dokunuş gerektirir:
- Quippy'yi açın ve Profil sekmesine dokunun.
- Profilin üst kısmındaki Ayarlar dişlisine dokunun.
- Aşağı kaydırıp Hesap bölümüne bakın.
- Şuna dokunun: Hesabı sil.
- Açılan pencerede Hesabı sil öğesine dokunarak onaylayın.
Bu cihazda hesabınızdan çıkış yapılır ve verileriniz hemen kaldırılmaya başlar.
Neler silinir
- Görünen adınız, yaşınız ve profil fotoğrafınız da dahil olmak üzere profil ve hesap bilgileriniz.
- Pratik geçmişiniz, kayıtlı senaryolarınız ve ilerlemeniz.
- Hesabınızın artık kullanılamaması için oturum açma kimliğiniz.
- Analitik profiliniz ve sağlayıcılarımızın buna bağlı olarak tuttuğu kayıtlar.
Onayladığınız anda verilerinizi canlı Hizmetten hemen kaldırıyoruz. 30 gün içerisinde sistemlerimizden, 90 gün içerisinde ise yedeklerden temizlenir. Vergi ve fatura kayıtları gibi yasal olarak tutmamız gereken birkaç kayıt, yalnızca yasaların gerektirdiği süre boyunca kalır.
E-postayla sil
Uygulamayı açamıyorsanız veya bunu bizim halletmemizi tercih ediyorsanız, hesabınızdaki adresten hello@quippyapp.com adresine e-posta gönderin. Kim olduğunuzu doğrulayacağız, hesabınızı sileceğiz ve işlem tamamlandığında size haber vereceğiz. 30 gün içinde, yasaların gerektirdiği durumlarda daha erken yanıt veririz.
Aboneliğiniz hakkında
Hesabınızı silmek ücretli aboneliğinizi iptal etmez. Quippy Plus aboneliğiniz varsa bunu App Store veya Google Play'de abonelikleriniz bölümünden yönetin ya da iptal edin.
Neleri topladığımızı ve bunları ne kadar süre sakladığımızı tüm ayrıntılarıyla görmek için şunu okuyun: gizlilik politikası.